Novou HR ředitelkou ING Bank ČR je Hedvika Holá

Praha, 11. července 2018 – ING Bank ČR představuje na začátku léta novou ředitelku oddělení lidských zdrojů. Na vedoucí pozici nastupuje Hedvika Holá, která dosud pracovala na obdobné pozici ve skupině ABB.

Hedvika Holá nastoupila na začátku letních prázdnin na pozici HR ředitelky, a bude tak zodpovědná za vedení celého oddělení lidských zdrojů ING Bank ČR. Na starost bude mít i celkovou HR strategii firmy, od náboru nových zaměstnanců až po propojení HR s byznysem. Zároveň bude vedoucí týmu o 7 lidech.

Před nástupem do ING Bank ČR působila Holá deset let ve skupině ABB, kde vystřídala několik vedoucích pozic v odděleních lidských zdrojů. Zkušenosti na HR pozicích sbírala také v OKIN Group a předtím v České spořitelně.

Hedvika Holá vystudovala obor psychologie na Filozofické fakultě Palackého univerzity v Olomouci. Absolvovala několik školení v oblasti HR, vlastní například certifikáty z QED Group, CMC či M. C. Triton. Je jí 41 let, je vdaná a má jednoho syna. Hovoří plynně anglicky a ovládá základy němčiny, holandštiny a ruštiny.

„Na práci v kolektivu ING Bank se velice těším. Je to pro mě zároveň i velká výzva, kdy se po mnoha letech vracím do oboru bankovnictví,“ říká k nové pozici Hedvika Holá.