Klientské centrum ING Bank se přestěhovalo do Quadria v centru Prahy

Klientské centrum ING Bank, které ještě donedávna vítalo zákazníky na Andělu, se přestěhovalo do samého srdce Prahy do obchodního centra Quadrio. V úterý 21. června proběhlo jeho slavnostní otevření, kterého se účastnili i zástupci top managementu banky. Klienti ING Bank mohou nyní nově zavítat do moderní pobočky, která je snadno dostupná přímo ze stanice metra Národní třída. Zájemci o finanční produkty zde mohou získat informace nejen o spořicím účtu ING Konto, ale také o ING Podílových fondech, které jsou v dnešní době nízkých úrokových sazeb stále více oblíbeným investičním produktem.

Jdeme s dobou. Chceme být klientům nablízku a nabízet jim prvotřídní servis v příjemném prostředí,“ říká Libor Vaníček, ředitel retailového bankovnictví ING Bank. „Přestože dnes většina transakcí a komunikace s klienty ING Bank probíhá on-line, má i kamenná pobočka své opodstatnění. Řada klientů ocení osobní kontakt, chce se poradit a získat detailnější informace o našich produktech, ať už je to spořící účet ING Konto či konzultace při investování do ING Podílových fondů. A k tomu jim navíc rádi nabídneme i dobrou kávu,“ dodává Libor Vaníček.

Provoz nové pobočky zahájili slavnostním přestřižením pásky Jaroslav Vittek, generální ředitel ING Bank a Libor Vaníček, ředitel retailového bankovnictví ING Bank.

Nová pobočka odpovídá nejnovějším trendům a očekáváním zákazníka. Je zde privátní zóna pro osobní jednání s finančním poradcem i samoobslužná zóna s bezplatným připojením wi-fi, kde je možné si prostřednictvím tabletů a mobilní aplikace vyřešit vše potřebné související se správou financí. Čas na pobočce si mohou klienti zpříjemnit listováním denním tiskem při šálku dobré kávy. Díky skvělé poloze v srdci Prahy lze návštěvu klientského centra spojit i s vyřízením dalších příjemných záležitostí.

Otevírací doba nové pobočky ING Bank Quadrio je přizpůsobena životu obchodního centra a klienti se zde mohou zastavitt i po práci nebo v sobotu. Od pondělí do pátku bude otevřeno od 9:00 do 20:00, v sobotu od 10:00 do 14:00.