ING Bank spustila nové webové stránky

ING Bank má od 19. února nové webové stránky. Na její tradiční adrese www.ingbank.cz návštěvníka nově přivítá moderní a vzdušný vzhled stránek s přehlednější strukturou. Navigace řešená prostřednictvím "megamenu" umožní dostat se k požadované informaci jedním kliknutím. Příznivci mobilních technologií ocení i optimalizaci pro zobrazení na tabletech a smartphonech.

"Nové technologie jdou kupředu obrovským tempem. A naši klienti na to zcela oprávněně reagují požadavky na dostupnost našich služeb právě prostřednictvím těchto moderních zařízení. Proto jsme se v posledních měsících na tuto oblast zaměřili," říká Libor Vaníček, ředitel retailové části ING Bank ČR. "Na sklonku loňského roku jsme představili ING Mobilní bankovnictví pro snadnou a dostupnou správu ING Konta a ING Fondů z iPhonu nebo iPadu. Dalším krokem, kterým vycházíme vstříc našim klientům, jsou právě zjednodušené webové stránky ING Bank," doplňuje.

Hlavní výhody nové webové prezentace ING Bank:

• Zjednodušená struktura, která usnadní pohyb na stránce
  • Nová navigace využívající tzv. "megamenu", díky němuž se návštěvník dostane k požadované informaci jedním kliknutím
  • Čistší a přehlednější design stránek
  • Optimalizace pro zobrazení na tabletech a smartphonech