Hlasování veřejnosti vyneslo ING Konto na třetí příčku v anketě Zlatá koruna

Spořicí účet ING Konto se poprvé umístil na medailové pozici v Ceně veřejnosti pro nejlepší finanční produkt prestižní ankety Zlatá koruna, kde získal bronzové ocenění. V předchozích letech přitom ING Bank získala ve Zlaté koruně již pět ocenění od odborné poroty a řadí se tak mezi stálice ankety. Té se letos zúčastnilo téměř 90 000 hlasujících, kteří vybírali z více než 550 finančních produktů.

„Velmi si vážíme každého ocenění a obzvláště toho od veřejnosti. Svědčí to o tom, že naši klienti jsou s nastavením našich produktů a služeb spokojeni a lepší vizitku si ani nemůžeme přát. Ceníme si i předchozích hodnocení odborné poroty a skutečnost, že jsme v této dlouholeté a prestižní anketě uspěli již pošesté, je pro nás hnacím motorem a zároveň závazkem do budoucna,“ říká Libor Vaníček, ředitel retailového bankovnictví ING Bank, a doplňuje: „Věříme, že se nám i díky novinkám a rozšiřování produktové nabídky pro retailové klienty bude i v budoucnu dařit dosahovat výsledků, se kterými se můžeme pochlubit.“

Ocenění budou předána na galavečeru Zlaté koruny v Top Hotelu Praha 26. května 2015. Ve stejný den budou zveřejněny i výsledky soutěže v šestnácti kategoriích hodnocených odbornou porotou, Finanční akademií Zlaté koruny. Anketa Zlatá koruna oceňuje nejlepší finanční produkty na českém trhu nepřetržitě již od roku 2003.